Dra. Montserrat Celades

Dra. Montserrat Celades

(Especialista en Reproducció Assistida)

Núm Col. 22835

La Dra. Montserrat Celades és llicenciada en Medicina i Cirurgia General per la Universitat Autònoma de Barcelona en 1985. És especialista en Ginecologia i Obstetrícia via MIR des de 1990, quan va treballar a l’Hospital Clínic de Barcelona de 1986 a 1989, on també va col·laborar en la creació de la Unitat de la Menopausa.

La doctora Celades també té experiència com a Metge Adjunt del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Mataró des de l’any 1991, on és responsable de la Unitat d’Endocrinologia Ginecològica i Reproducció Humana i de la Unitat d’Histeroscòpia.

Va obtenir el Diploma Universitari Europeu d’Endoscòpia Operatòria Ginecològica el 1998, a la Universitat Clermont-Ferrand de França. Des de fa més de 15 anys forma part de l’equip de metges especialistes en reproducció del Centre de Reproducció Humana FecunMed.

Escriu diversos articles i participa com a ponent en cursos i taules rodones sobre endocrinologia ginecològica (menopausa, disfuncions ovulatòries, fertilitat, reproducció humana). A més, col·labora com a professora en el curs per a residents de ginecologia i obstetrícia de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia.

També és membre de la Societat Espanyola de Ginecologia y Obstetrícia (SEGO) i de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF).

Quin és el millor tractament per a mi?

Si encara no saps quin tractament s’adapta més a tu,
t’animem a fer el nostre prediagnòstic en línia.

Prediagnòstic

Publicado el 29 Novembre 2021|Última actualización el 2 Desembre 2021|

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare