Rafel Buscà Quadrada

(Embriòleg. Director de Laboratori de FecunMed)

Núm Col. 5306-C CBC

Rafel Buscà és llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona des de 1988 en l’especialitat de Biologia Fonamental. Té un màster en Fonaments bàsics i clínics en Reproducció Humana per la Universitat de València en 1994, a més dels títols que li acrediten com a Senior Clinical Embryologist d’ESHRE, l’associació Europea de Reproducció Assistida i Embriologia i Especialista en Reproducció Humana Assistida, embriologia clínica, per ASEBIR (l’Associació per a l’Estudi de la Biologia de la Reproducció).

Va ser director del laboratori de Fecundació In vitro i Andrologia del Centre d’Esterilitat de Mataró IFS i C.I.M. i actualment és el director del laboratori de Fecundació In vitro i Andrologia de FecunMed des de 2001.

També és professor vinculat del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) impartint classes en el Màster de Citogenètica i Biologia de la Reproducció des de l’any 2013 i actualment també col·labora com a tutor-supervisor de pràctiques del Master’s Degree in Human Assisted Reproductive Technologies (UPF/Eugin).

Quin és el millor tractament per a mi?

Si encara no saps quin tractament s’adapta més a tu,
t’animem a fer el nostre prediagnòstic en línia.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare