Futures Mares

Futures Mares

Volem ser mares
La meva parella és una altra dona i vull ser mare

Sou dues dones que voleu ser mares? Amb les tècniques i les lleis actuals de reproducció assistida, us podem ajudar a aconseguir-ho. Si és el vostre cas, a FecunMed oferim diferents opcions que segur que s’adaptaran a les vostres necessitats.

Testimonis
de futures mares

Aquí trobareu testimonis d’altres parelles femenines que han passat per la mateixa situació.

Els nostres tractaments per a vosaltres

Aquests són els tractaments que us pot recomanar el nostre equip mèdic, tot i que dependrà de molts factors i dels resultats de les proves inicials. És important que fem un diagnòstic personalitzat del vostre cas.

Suport psicològic

Gràcies a la nostra llarga experiència amb pacients, sabem que el suport emocional és clau en el camí cap a la maternitat. Volem que us sentiu còmodes i protegides des del primer moment. Per això, heu de saber que sempre que ho necessiteu comptareu amb l’ajut dels nostres equips mèdics i psicològics.

Preguntes freqüents de Futures Mares

Teniu dubtes? A continuació, podeu consultar respostes de preguntes molt freqüents.
I si necessiteu més informació, no dubteu a contactar amb l’equip FecunMed.

Les proves mèdiques que es realitzen a la dona abans de començar

La notícia de la necessitat de recórrer a l’ajut mèdic per poder aconseguir fer realitat el desig de ser mare acostuma a arribar de sobte i pot ser complicada d’assimilar. És per això que, quan s’informa d’aquesta situació a una dona sola o a una parella, el més habitual és que calgui un marge de temps per processar la nova realitat i fer-se càrrec de quins són els passos següents.

Continua llegint →

En què consisteix el mètode ROPA?

La reproducció assistida ha comportat un gran avenç per a moltes parelles i ha fet possible complir un dels somnis més importants de la vida per a la gent que ho desitja: tenir fills. Quan una parella de dones es comença a plantejar fer aquest pas, una de les primeres coses que tenen clares és que hauran de recórrer a algun tractament mèdic dels que actualment ofereixen els avenços tecnològics.

Continua llegint →

Com em puc preparar per al meu tractament?

Totes les indicacions que podem transmetre per afrontar l’inici d’un tractament de reproducció assistida són recomanacions orientatives, però no són pautes que hagin de seguir totes les pacients. Cal no oblidar que cada tractament és diferent i que, sobretot, cada pacient és diferent, motiu pel qual les seves necessitats seran úniques i personals.

Continua llegint →

Què és l’estimulació ovàrica?

Quan una parella decideix fer una consulta a FecunMed i posar-se en mans del nostre equip d’especialistes per aconseguir un embaràs, s’inicia un procés molt intens durant el qual, en tot moment, la parella tindrà el nostre suport i seguiment. El primer objectiu que es persegueix quan s’inicia un tractament de reproducció assistida, bé sigui a través de fecundació in vitro o d’inseminació artificial, és controlar el procés d’ovulació per precisar el moment en què l’òvul o els òvuls estan madurs, i aconseguir un nombre múltiple d’òvuls, en el cas de la fecundació in vitro. Aquestes són les finalitats de l’estimulació ovàrica.

Continua llegint →

Quin és el millor tractament per a mi?

Si encara no saps quin tractament s’adapta més a tu,
t’animem a fer el nostre prediagnòstic en línia.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare