Futura Mare

Futura Mare

Mare soltera per elecció pròpia

Cada vegada més dones volen ser mares sense necessitat de comptar amb cap tipus de parella. A més, les lleis vigents sobre reproducció assistida i les tècniques que fem servir a FecunMed ens permeten que t’ajudem a aconseguir-ho.

Testimonis
de mares solteres

Aquí trobareu testimonis d’altres dones que han decidit ser mares solteres.

Els nostres tractaments per a tu

Aquests són els tractaments que el nostre equip mèdic et podria recomanar. No obstant això, cal que tinguis en compte que l’elecció del tractament més adequat dependrà de múltiples factors i dels resultats de totes les proves. És important que fem un diagnòstic personalitzat del teu cas.

Suport psicològic

Gràcies a la nostra llarga experiència amb pacients, sabem que el suport emocional és clau en el camí cap a la maternitat. Volem que us sentiu còmodes i protegides des del primer moment. Per això, heu de saber que sempre que ho necessiteu comptareu amb l’ajut dels nostres equips mèdics i psicològics.

Preguntes freqüents de Futures Mares

Teniu dubtes? A continuació, podeu consultar respostes de preguntes molt freqüents.
I si necessiteu més informació, no dubteu a contactar amb l’equip FecunMed.

Les proves mèdiques que es realitzen a la dona abans de començar

La notícia de la necessitat de recórrer a l’ajut mèdic per poder aconseguir fer realitat el desig de ser mare acostuma a arribar de sobte i pot ser complicada d’assimilar. És per això que, quan s’informa d’aquesta situació a una dona sola o a una parella, el més habitual és que calgui un marge de temps per processar la nova realitat i fer-se càrrec de quins són els passos següents.

Continua llegint →

Com em puc preparar per al meu tractament?

Totes les indicacions que podem transmetre per afrontar l’inici d’un tractament de reproducció assistida són recomanacions orientatives, però no són pautes que hagin de seguir totes les pacients. Cal no oblidar que cada tractament és diferent i que, sobretot, cada pacient és diferent, motiu pel qual les seves necessitats seran úniques i personals.

Continua llegint →

Com funciona la donació d’òvuls i de semen?

La donació d’òvuls i de semen és permesa a Espanya i es regeix per la Llei 14/2006 de reproducció assistida, que regula qui es pot beneficiar d’una donació d’òvuls i especifica com ha de ser el procés, tant per a la persona donant com per a la receptora.

Continua llegint →

Què és l’estimulació ovàrica?

Quan una parella decideix fer una consulta a FecunMed i posar-se en mans del nostre equip d’especialistes per aconseguir un embaràs, s’inicia un procés molt intens durant el qual, en tot moment, la parella tindrà el nostre suport i seguiment. El primer objectiu que es persegueix quan s’inicia un tractament de reproducció assistida, bé sigui a través de fecundació in vitro o d’inseminació artificial, és controlar el procés d’ovulació per precisar el moment en què l’òvul o els òvuls estan madurs, i aconseguir un nombre múltiple d’òvuls, en el cas de la fecundació in vitro. Aquestes són les finalitats de l’estimulació ovàrica.

Continua llegint →

Quin és el millor tractament per a mi?

Si encara no saps quin tractament s’adapta més a tu,
t’animem a fer el nostre prediagnòstic en línia.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare