Futurs Mare i Pare

Futurs Mare i Pare

Futurs Mare i Pare

Tot i estar en edat fèrtil, moltes parelles pateixen complicacions en el moment en què volen concebre. En alguns casos, les causes són masculines; en d’altres, femenines, mentre que, a vegades, són d’origen desconegut.

L’important és que heu pres la decisió de demanar ajuda als nostres especialistes i que no us heu de preocupar de res. A FecunMed estareu acompanyats durant tot el procés.

Testimonis
de mares i pares

Aquí trobareu testimonis d’altres parelles que han passat per la mateixa situació.

Els nostres tractaments per a vosaltres

Aquests són els tractaments que el nostre equip mèdic us podria recomanar. No obstant això, cal que tingueu en compte que l’elecció del tractament més adequat dependrà de múltiples factors i dels resultats de totes les proves. És important que fem un diagnòstic personalitzat del vostre cas.

Suport psicològic

Gràcies a la nostra llarga experiència amb pacients, sabem que el suport emocional és clau en el camí cap a la maternitat. Volem que us sentiu còmodes i protegides des del primer moment. Per això, heu de saber que, sempre que ho necessiteu, comptareu amb l’ajut dels nostres equips mèdics i psicològics.

Preguntes freqüents de Futurs Mare i Pare

Teniu dubtes? A continuació, podeu consultar respostes de preguntes molt freqüents.
I si necessiteu més informació, no dubteu a contactar amb l’equip FecunMed.

Quin tipus d’exàmens es fan en un estudi d’esterilitat?

La realització d’un estudi d’esterilitat és el primer pas que ha de dur a terme una parella en el moment en què decideix cercar ajuda mèdica per aconseguir un embaràs. Aquest és un pas que a vegades és delicat, però és molt important fer-lo en el moment adequat. Els experts suggereixen que es vagi a l’especialista després d’un any de relacions sexuals habituals amb la parella sense cap tipus de protecció anticonceptiva. En els casos en què la dona tingui més de 35 anys, aquest marge de temps es redueix a la meitat, i s’aconsella fer el pas després de 6 mesos intentant-ho.

Continua llegint →

Infertilitat masculina: proves diagnòstiques

La primera gran decisió que ha de prendre una parella quan no aconsegueix quedar-se embarassada és recórrer a un especialista. És una decisió important i que a vegades costa de prendre. En ocasions, les dificultats per parlar sobre aquests problemes poden alentir el moment de fer el pas, i és molt important no retardar la consulta amb l’especialista més temps del recomanat.

Continua llegint →

Les proves mèdiques que es realitzen a la dona abans de començar

La notícia de la necessitat de recórrer a l’ajut mèdic per poder aconseguir fer realitat el desig de ser mare acostuma a arribar de sobte i pot ser complicada d’assimilar. És per això que, quan s’informa d’aquesta situació a una dona sola o a una parella, el més habitual és que calgui un marge de temps per processar la nova realitat i fer-se càrrec de quins són els passos següents.

Continua llegint →

La importància del suport emocional

Quan es rep una notícia inesperada, la reacció emocional de cada persona és un autèntic misteri. Són molts els factors que influeixen en la manera com la podem processar, per la qual cosa és important saber on anar en cas de necessitat. A FecunMed ho sabem, i per això oferim els serveis d’un grup d’especialistes en el suport emocional per a persones amb problemes de fertilitat. Aquesta opció representa una gran tranquil·litat per a les nostres pacients i les seves parelles.

Continua llegint →

Quin és el millor tractament per a mi?

Si encara no saps quin tractament s’adapta més a tu,
t’animem a fer el nostre prediagnòstic en línia.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare