Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Uneix-te a l´equip FecunMed

Proximitat i professionalitat d'un equip multidisciplinari al servei del pacient local

FecunMed és una Clínica de Reproducció Assistida de proximitat que compta amb la seva seu principal a Granollers, a la Clínica del Carme.

A la nostra clínica preval la comoditat de les nostres pacients quan aquests s’enfronten a un procés tan delicat i, per això, ens diferenciem per ser nosaltres mateixos qui ens movem i realitzem consultes i seguiments mèdiques en punts col·laboradors situats a Mataró, Manresa, Vic, Mollet o Barcelona, entre d’altres.

Comptem amb una experiència de més de 25 anys a les àrees de ginecologia i reproducció assistida i formem part de l’internacional “Grup Eugin”, especialitzat en Reproducció Humana amb centres repartits per tot el món en ciutats com Barcelona, Madrid, Copenhaguen, Mòdena, Milà, Taranto, Estocolm, Malmö, Riga, São Paulo, Bogotà i Boston.

El nostre equip està format per professionals que comparteixen el mateix entusiasme per ajudar milers de dones i parelles a complir el seu somni.

Quin perfil busquem?

Busquem persones que vulguin créixer amb nosaltres, que comparteixin els nostres valors i vocació de servei, a més de la nostra passió per l’excel·lència mèdica i la pràctica clínica basada en l’evidència mèdica.

Envia’ns el teu currículum

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare