Dr. Xavier Saura Montiel

(Especialista en Reproducció Assistida)

Núm Col. 18106

El Dr. Xavier Saura es va llicenciar com a metge a la Facultat de Medicina per la Universitat de Barcelona en 1982. També és especialista en Obstetrícia i Ginecologia per la Universitat de Barcelona des de 1983 i, a més, va ser membre del Departament d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Institut Universitari Dexeus de 1988 a 1992. El doctor compta amb un màster de Fonaments Clínics en Reproducció Humana de la Universitat de València. També va ser director mèdic del Centre d’Esterilitat de Mataró IFS fins a l’any 2000. Actualment és el director mèdic de FecunMed, Centre de Reproducció Assistida del Vallès, homologat pel Departament de la Generalitat de Catalunya des de 2001.

També ha sigut membre del cos facultatiu de la Clínica Sagrada Família des de 1992 fins al 2016 i de l’Hospital Universitari del Sagrat Cor de Barcelona des del 2017 fins a l’actualitat, tutor de la Unitat Docent d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital General de Granollers des del 2012 i professor vinculat a diferents universitats com la UAB o la Universitat de Vic.

Des de l’any 2018 és membre del Consell Assessor de Salut i Benestar de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus Mataró Maresme. Universitat Pompeu Fabra.

Entre la seva àmplia experiència ha participat en nombrosos cursos com a professor i director, a més de ser autor de publicacions orals i escrites. És membre numerari de la Societat Espanyola d’Obstetrícia i Ginecologia des de 1987, de la Societat Espanyola de Fertilitat des de 1987 i de la European Society Human Reproduction Embryologydes de 1991.

Gràcies a la seva gran trajectòria, el doctor Saura va ser guardonat amb el premi a l’excel·lència professional atorgat pel Consell de Col·legis Mèdics de Catalunya en 2008.

Quin és el millor tractament per a mi?

Si encara no saps quin tractament s’adapta més a tu,
t’animem a fer el nostre prediagnòstic en línia.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare