Preservació de la fertilitat

Preservació de la fertilitat

Preservem la teva fertilitat

Per a preservar la fertilitat de la dona comptem amb la tècnica de congelació d’òvuls o vitrificació.

Quan és necessària?

La vitrificació d’ovòcits ens permet posposar en el temps la teva decisió de ser mare. Al congelar els òvuls mantenim intactes les probabilitats d’embaràs fins que sentis que realment és el teu moment.

Per raons socials
No és el teu moment? Pots preservar la teva fertilitat si saps que algun dia vols ser mare, però encara no vols tenir fills, no tens parella o qualsevol altre motiu personal o social.
Per raons mèdiques
Quan existeix preinscripció mèdica de tractaments com quimioteràpia o radioteràpia o degut a malalties autoimmunes, cirurgies ginecològiques o processos oncològics la preservació és la millor opció per a conservar i aplaçar el desig de ser mare.

Com funciona la preservació de la fertilitat?

Primera visita

El primer pas per a preservar la teva fertilitat començarà amb la primera visita amb el nostre equip mèdic. Valorarem el teu historial i t’explicarem com funciona, a més de resoldre tots els teus dubtes.

Estimulació ovàrica

El segon pas serà iniciar una estimulació ovàrica quan et baixi la regla. Durant uns 10 dies tu mateixa t’administraràs la medicació, un senzill pas compatible amb la teva rutina.

Mentre duri el procés d’estimulació anirem fent controls ecogràfics per a veure el desenvolupament dels teus fol·licles.

Obtenció dels òvuls

Quan veiem que els teus òvuls estan llestos, programarem el dia que millor et vagi per a dur a terme l’obtenció. Aquest tercer i últim pas es durà a terme a la clínica i durarà unes dues hores. Després podràs fer vida normal.

Una vegada tinguem els teus òvuls, al nostre laboratori tindrà lloc el procés de vitrificació. Congelarem els ovòcits amb nitrogen líquid a – 196º i els guardarem per a que els utilitzis quan desitgis.

Por què escollir Timefreeze?

Timefreeze és el programa de vitrificació d’òvuls del grup mèdic Eugin, referent mundial i especialista en fertilitat i reproducció assistida.

24/7

Al teu costat. Des del primer pas que donis, fins al últim, estarem al teu costat per a tot el que necessitis.

20 anys

d’experiència en el sector.

8.000

tractaments a l’any.

31

clíniques

9 països i 3 continents.

1.500

especialistes

d’alt nivell i reputació internacional.

Vanguardia tecnològica

Només apliquem tècniques i tecnologia de darrera generació i sempre recolzades per la ciència, buscant la màxima seguretat.

Els nostres preus

El preu correspon a un tractament estàndard en el que queda inclòs el seguiment del tractament d’estimulació ovàrica, l’aspiració fol·licular (obtenció dels òvuls), la vitrificació i el manteniment dels òvuls fins el 31 de desembre de l’any següent. Contacta’ns i el nostre equip t’ajudarà a resoldre totes les teves necessitats, incloses les possibilitats de finançament.

2.720

Infórmate sin compromiso

Informa’t sense compromís!

Demana cita

Com ho fem a FecunMed?

Compta amb l’equip de professionals de FecunMed, que t’acompanyaran durant tot el procés.

Tindràs a la teva disposició punts de visita por tota Catalunya, oferint-te la possibilitat de visitar-te a la teva mateixa ciutat  i realitzar tot el seguiment còmodament amb el nostre especialista.

Som part del Grupo Eugin. Un grup de prestigioses clíniques de reproducció assistida, estès a nivell mundial i punters en el seu sector.

Sentirà el tracte proper i la personalització des del principi fins els final de qualsevol tractament.

Comptaràs amb el recolzament de l’equip mèdic de FecunMed, experts de renom en la seva especialització en el territori català, que treballen amb la tecnologia de d’última generació.

Busquem la teva tranquil·litat

Malgrat que la fertilitat femenina disminueix a partir dels 35 anys, amb la tècnica de vitrificació podem conservar els teus òvuls de manera indefinida fins que tu mateixa decideixis quan i com vols ser mare.

Rapidesa

Només necessitem 15 dies i dos desplaçaments a la clínica

El teu ADN

La maternitat no serà un obstacle i quan estiguis llesta t’asseguraràs els teus propis gens

Tractament de qualitat

Som capaços de conservar los òvuls amb la millor qualitat

Garantia d’èxit

Aquesta tècnica presenta majors taxes d’èxit després de descongelar els ovòcits

Quin és el millor tractament per a mi?

Si encara no saps quin tractament s’adapta més a tu,
t’animem a fer el nostre prediagnòstic en línia.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare