Tècniques

Tècniques

EmbryoScope

L’EmbryoScope és una incubadora d’alta tecnologia que incorpora un microscopi amb una càmera potent i un mecanisme sofisticat que permet fer el seguiment ininterromput de l’embrió en els seus primers dies de vida.

L’EmbryoScope és una incubadora d’alta tecnologia que incorpora un microscopi amb una càmera potent i un mecanisme sofisticat que permet fer el seguiment ininterromput de l’embrió en els seus primers dies de vida.

L’EmbryoScope és una incubadora de tipus time-lapse. En el seu interior, té un microscopi que fotografia els embrions cada 10 minuts, cosa que permet tenir un vídeo de cada un d’ells que ajuda els nostres embriòlegs a valorar en detall el seu desenvolupament, sense necessitat d’interrompre el seu cultiu traient-los de la incubadora.

L’enregistrament d’aquestes imatges no afecta el desenvolupament dels embrions.

De fet, gràcies a aquesta tecnologia, i pel fet de no haver d’obrir en cap cas la incubadora, els embrions romanen en les condicions òptimes de temperatura, llum i nivell de gasos tant de temps com és possible.

Aquesta tecnologia ens permet veure amb molt de detall les primeres divisions cel·lulars dels embrions i així podem seleccionar de manera més rigorosa aquells embrions que presentin un desenvolupament millor per ser transferits o criopreservats.

Els 3 grans avantatges d’EmbryoScope

L’embrió es desenvolupa minimitzant-ne la manipulació. La tecnologia EmbryoScope permet que l’embrió en desenvolupament sigui valorat sense haver-lo de treure de la incubadora, amb la qual cosa s’evita el contacte amb l’exterior (canvis de llum, temperatura, etc.). Així, es mantenen unes condicions de cultiu òptimes i estables, que és el que necessita precisament l’embrió fins al moment de ser transferit o criopreservat.

EmbryoScope ajuda a seleccionar els embrions. Això és possible gràcies al fet d’obtenir més informació sobre el desenvolupament embrionari i a un algoritme potent que ajuda l’embriòleg a seleccionar l’embrió o els embrions amb un pronòstic millor.

Tindràs les imatges dels teus embrions. La tecnologia EmbryoScope ofereix una qualitat i un enregistrament d’imatges excel·lents. Això ens permet poder entregar als nostres pacients una bonica pel·lícula que conté els primers dies d’evolució dels seus embrions. Uns moments únics que podran conservar sempre.

En quins tractaments es fa servir l’EmbryoScope?

A FecunMed, prioritzem oferir la millor tecnologia als nostres pacients, per la qual cosa incloem la tecnologia EmbryoScope en tots els tractaments de fecundació in vitro, tant amb òvuls propis com de donant, sense que suposi un cost afegit en cap cas.

Coneix el tractament que s’adapta millor a tu

Si encara no saps quin tipus de tractament es pot adaptar millor a tu,
et donarem tota la informació que necessitis.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare