Tècniques

Tècniques

Transferència embrionària after loading

Procediment mitjançant el qual la transferència embrionària es fa en dos passos per minimitzar el temps que l’embrió està fora de la incubadora.

Procediment mitjançant el qual la transferència embrionària es fa en dos passos per minimitzar el temps que l’embrió està fora de la incubadora.

L’estratègia after loading permet que l’embrió a transferir a la pacient estigui a la incubadora fins al darrer moment, cosa que evita que pugui quedar afectat per canvis de temperatura. El ginecòleg / la ginecòloga introdueix a l’úter un catèter extern i, quan aquest ja es troba en el lloc adequat, avisa l’embriòleg/oga perquè carregui l’embrió en un catèter intern més fi per transferir-lo immediatament.

Els embrions són especialment delicats i susceptibles als canvis de temperatura, d’humitat i de llum, entre altres aspectes ambientals que poden afectar el seu desenvolupament posterior.

És per això que, fins i tot els pocs minuts que dura una transferència, poden causar un deteriorament de l’embrió i un descens en la probabilitat d’embaràs.

D’aquesta manera, gràcies a l’ús de la tècnica after loading, les nostres pacients poden estar tranquil·les durant el procés de la transferència, atès que, mentre el metge introdueix el catèter, els embrions queden protegits a la incubadora.

Coneix el tractament que s’adapta millor a tu

Si encara no saps quin tipus de tractament es pot adaptar millor a tu,
et donarem tota la informació que necessitis.

Prediagnòstic

A FecunMed seguim al teu costat.

Fes realitat el teu desig de ser mare